Bijenička cesta 134, 10 000 Zagreb smijesak.za.sve@gmail.com +385 91 722 3883 Facebook Instagram

Volonterske priče kroz objektiv

Volonterski centar Zagreb organizira izložbu fotografija pod nazivom “Volonterske priče kroz objektiv” koja kroz vizualnu umjetnost ističe važnost i ljepotu volontiranja

Najava ove jedinstvene izložbe koju ćete imati prilike pogledati u Kulturni centar Travno – KUC Travno održat će se 15. 6. u parku ispred Bookse, u Martićevoj 14d gdje će posjetitelji moći sudjelovati u raznovrsnom cjelodnevnom programu. Na jednoj klupici u parku ispred popularne Bookse možete susresti i volontere udruge Smiješak za sve. Omiljeni su među djecom i roditeljima jer Smiješkove tete i stričeki pričalice svake večeri, 365 dana u godini, bez obzira na vremenske prilike, državne i vjerske praznike, vikendima i blagdanima, dolaze na bolničke odjele i uveseljavaju djecu.
Posjetite ih i dođite po dozu onoga čega u ubrzanoj svakodnevici nedostaje – razgovora, prisutnosti, blizine i podrške kroz čitanje, glazbu i šetnju. Izložbu odabranih fotografija možete pogledati radnim danom od 10 do 19 sati od 16. 6. do 30. 6. u KUC Travno.