Bijenička cesta 134, 10 000 Zagreb smijesak.za.sve@gmail.com +385 91 722 3883

OTVORENA SMIJEŠKOVA KNJIŽNICA U PETRINJI!

Udruga Smiješak za sve u petak je 1. listopada otvorila Smiješkovu knjižnicu za djecu i odrasle u kontejnerskom naselju Sajmište, Centar Novi život u Petrinji. Na svečanom otvorenju su govorili Marijana Jergović, predsjednica udruge Smiješak za sve i gospodin Ivan Prskalo, zamjenik gradonačelnice Petrinje. Uz volontere i prijatelje udruge, bili su tamo glumci i književnici koji su kao naši gosti sudjelovali na Dekici za snove, akciji u sklopu Hrvatske volontira. Volonteri Smiješka za sve Petrinjcima će davati na posudbu knjige, održavati radionice za djecu i mlade te im pomagati u učenju i čitanju lektire.

Hvala najljepša svim donatorima – našim partnerima, volonterima i suradnicima koji su nam pomogli u nabavi i uređenju  kontejnera. Pozitivno okruženje, podrška, lijepe misli i razmjena iskustava utječu na ljude, posebice na one koji počinju novi život nakon razornog potresa.

Knjižnica je svoja vrata otvorila 4. listopada. Radno vrijeme knjižnice je od ponedjeljka do petka od 17 do 18:30 sati, a subotom od 10:30 do 12 sati. Dobrodošli!